vrouwinzaken.nl

overtuig je zakenpartners met de perfecte hair-do

Nee, hiermee wordt niet bedoelt om je zakelijke connecties te veroveren op romantisch gebied. Maar juist op zakelijk gebied. Er zijn namelijk zoveel factoren die meespelen wanneer het gaat om zaken doen met een derde partij. Hierbij komt het maken van een compromis ook vaak aan bod, ook al probeer je dit natuurlijk zoveel mogelijk te vermijden. Op dit soort momenten moet je er natuurlijk voor zorgen dat alle factoren die jezelf kunt beïnvloeden ook goed geregeld hebt. Eén van die factoren waar je niet zo snel aan zult denken is het juiste kapsel.

Het juiste kapsel is meer dan alleen een oppervlakkig aspect.

Men zegt weleens “als je haar maar goed zit.” En dit is niet voor niets een populaire uitspraak. Een goed zittend kapsel geeft je in eerste instantie een zekere zelfverzekerdheids-boost. Deze kun je goed gebruiken  wanneer je zaken gaat doen. Ook kan het de mening over jouw, van de partij waarmee jij zaken doet, positief beïnvloeden. Natuurlijk hoef je niet voor het aller duurste of meest ingewikkelde kapsel te gaan. Wanneer je haar netjes en verzorgt uitziet zal dit al heel veel helpen. Hiervoor hoef je dus ook zeker niet uren voor de spiegel te staan. Kijk of je wel om de zoveel tijd langs de kapper kan gaan om alles netjes bij te punten, en laat je eens informeren over de juiste verzorging. Daarnaast kunnen haarmaskers ook zeker fijn zijn voor het haar, heb je ook meteen een relax momentje die je voor jezelf kunt pakken.

Hoe kun je dit het beste aanpakken?

Zoals al eerder gezegd, laat je eens informeren door je kapper. Deze zal precies aangeven wat voor jou werkt of niet. Daarnaast is het prettig om ook de juiste spullen hiervoor in huis te halen. Niet alles is perse nodig om aan te schaffen, maar een simpel maskertje gebruiken naast de basis producten  doet al wonderen. Uit eigen ervaring weet ik dat het merk Redken, ideaal kan zijn. Zelf gebruik ik de lijn voor wat droger haar en gebruik ik de shampoo, conditioner en het haarmasker hiervan. Het geeft mij iedere keer weer het gevoel alsof ik net terug kom van de kapper, zo zacht is mijn haar. Ik gebruik de shampoo twee keer in de week en de shampoo en conditioner één keer in de week. Mijn haar wordt niet zo snel vet en vooral omdat ik om de zoveel tijd gebruik maak van een haarmasker merk ik dat dit veel goed doet voor mijn haar.

Mobiele versie afsluiten