Mode in het zakenleven

Wanneer je jouw beroep uitoefent in het zakenleven, kan dit soms best lastig zijn. Jouw outfit hoort er zakelijk uit te zien, maar toch wil je wel modieus zijn. Er zijn al erg veel tips om als zakenvrouw een modieuze outfit te dragen, die toch zakelijk is. Tips kunnen bijvoorbeeld een bepaalde schoen zijn, of het op een bepaalde manier dragen van een blouse.

Voor vrouwen wordt er heel veel casual kleding aangeboden, maar zakelijke kleding loopt nog erg achter. Vrouwen hebben vele combinaties die toegepast kunnen worden bij hun outfit. Dit maakt het voor de vrouw erg lastig om een juiste zakelijke outfit te kiezen.

Op het blog van vrouwinzaken.nl zullen er af en toe tips verschijnen om uw outfit helemaal zakelijk te maken. Er zullen blogs komen over verschillende items, maar ook informatie over zaken in business. Een zekere aanrader om te lezen!

Wat zal ik dragen naar mijn werk?

Steeds meer vrouwen gaan in pak naar het werk. Eerst deden alleen mannen dit, om een zakelijke uitstraling te hebben. Tegenwoordig dragen ook veel vrouwen een pak. Met een pak is je uitstraling zeer zakelijk, maar met nette sneakers zorgt u ervoor dat uw outfit alsnog casual is.

Veel vrouwen vinden een pak ook fijner zitten dan een jurk. U kunt uzelf vrij bewegen in een pak, terwijl dit minder kan bij een jurk. Bij een jurk moet er erg op gelet worden dat er geen inkijk is, terwijl dit bij een pak niet zo is. Met een pak kunt u uzelf vrij bewegen en hoeft u nergens rekening mee te houden. Dit is al een groot voordeel, en het ziet er ook nog eens zakelijk uit!

Tips!

Als zakenvrouw wilt u krachtig en zelfverzekerd overkomen. Wat erg kan helpen is het toepassen van een stevige kleur in jouw outfit. Kijk nu eens naar echte zakenvrouwen, als Angela Merkel en Hillary Clinton. Het paarse of blauw van de pakken zorgt voor kracht, wat je dus ook uitstraalt met jouw outfit!

Schoenen met een puntige neus zorgen voor een zakelijke uitstraling. Wanneer er een puntige neus wordt toegevoegd aan een comfortabele schoen, zorgt dit net voor dat extra puntje. Het zorgt ervoor dat jouw outfit net iets pittiger uitstraalt!

Kortom, je kunt zelf de hele outfit invullen. Een pak is ideaal om te dragen, omdat dit comfortabel zit en het ziet er zakelijk uit. Wanneer je een comfortabele schoen hieronder draagt, is dat prima. Je zou eventueel nog kunnen kiezen om een schoen met een puntige neus te dragen, voor een perfecte zakelijke uitstraling!

 

Vragen? Laat een bericht achter via onze contactpagina!