Over ons

Wij zijn vrouw in zaken, hét blog voor de echte zakenvrouw. Op het blog zijn diverse topics, feitjes en nieuwtjes te vinden over vrouwen in het zakenleven. Wij vinden dat een vrouw niet gekleineerd mag worden ten opzichte van de man in het zakenleven. Vrouwen veroveren langzamerhand een positie in het zakenleven. Op vrouwinzaken.nl nemen wij het op voor vrouwen in het zakenleven, en zullen wij altijd achter deze vrouwen staan. Met diverse blogs zullen wij diverse nieuwtjes en tips geven op het gebied van het zakenleven.

Op het blog zullen er regelmatig tips komen die u kunt toepassen. deze tips zijn zeer divers, van verschillende kledingitems tot tips voor uw eigen business. Wij geven tips om er modieus en zakelijk uit te zien op de werkvloer.

Mode

Er zijn verschillende middelen die je kunt toepassen voor een zakelijke outfit. Met het op verschillende manieren dragen van kledingstukken kun je er al een stuk zakelijker uitzien. Op de pagina ‘mode in het zakenleven’ staan diverse tips en tricks om toe te passen. Op ons blog verschijnen ook de nieuwste trends voor de juiste kledingkeuze, of voor gadgets die je aan jouw outfit kunt toevoegen.

Gadgets

Gadgets zijn steeds meer opkomend en kunnen veel voor jou betekenen. Met diverse smartwatches of draadloze zijn jouw werkzaamheden weer makkelijker uit te voeren. Soms moeten we wel even nagaan of bepaalde gadgets wel relevant en interessant zijn. Zijn draadloze oortjes nu echt veel beter dan bedrade oortjes, en zou ik deze oortjes aanschaffen voor dit geld.Tegenwoordig kijken we hier niet meer zoveel naar, terwijl we dit wel zouden moeten doen.

Wat ook opkomend is, en wat zich blijft ontwikkelen, zijn de laptops met tablet-modus. De laptop kan worden ingeklapt, waardoor deze te gebruiken is als een tablet. Door middel van een touchscreen kan er gemakkelijk een korte presentatie gegeven worden, zonder hier een groot beeldscherm voor nodig te hoeven hebben. Een laptop met tablet-modus heeft dus bijna 2 keer zoveel functies. Een mooie innovatie dus!

Wij hopen dat je een fijne ervaring zult beleven op onze website, en dat deze tips misschien je kunnen helpen in jouw zakelijke werkzaamheden.

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul hiervoor het formulier in op onze contactpagina.