Partners

Op allerlei zaken gaan we erg vooruit op bepaalde ontwikkelingen. Als we kijken naar de afgelopen 10 maken nu alle scholen gebruik van Digi-borden. Deze ontwikkeling gaat nog weer verder door, want er zijn nu ook al functies voor touchscreen. Deze digitale ontwikkelingen zien we ook terugkomen in het zakenleven. Bedrijven maken gebruik van televisies of digi-borden om presentaties te geven. Veel bedrijven gebruiken een TV om bepaalde analyses te presenteren, of om een weekplanning te bespreken. De TV staat op het bureau, maar kan ook worden opgehangen door middel van een TV plafondbeugel. Dit zorgt voor extra ruimte op uw bureau, en het scherm zal beter zichtbaar zijn.

U kunt ervoor kiezen om met het openbaar vervoer naar uw werk te komen, maar er is ook een mogelijkheid om dit met de taxi te doen. Tegenwoordig zijn er al erg veel methodes om een taxi te bestellen, een belletje of appje en klaar. Dit wordt gedaan door middel van een goede taxi planning software bij de taxibedrijven.

Wat tegenwoordig ook erg veel wordt gedaan, en wat opkomend is, is de aandelenbeurs. Mensen gaan aandelen kopen en proberen om zo winst te maken.

Ohjee! Er is geen plek meer voor onze stagiaire. Wanneer u ruimte te kort komt, is het misschien tijd voor een bedrijfsverhuizing. Er kan gekozen worden voor ruime(re) ruimtes, zodat er meer ruimte is voor bureaus en bijvoorbeeld een chill-ruimte.

Vergaderen buiten de deur is ook steeds gebruikelijker. Dutchbiz is de vergaderlocatie in Amersfoort bij uitstek.