Verbeter je speciale dag met een prachtige trouwauto

Advies, Nieuws 0 comments

Wie is er beter geschikt om de trouwplannen te overzien dan de bruid of bruiden? Of je nu het kleurenschema aan het plannen bent, het menu bepaalt of een jurk uitzoekt, vrouwen die weten wat ze willen krijgen alles voor elkaar. Zo ook het vervoer van huis naar locatie en/of van ceremonie naar receptie: denk eens aan een trouwauto huren.

Op de trouwdag willen alle partners uiteraard het beste van het beste en dit geldt ook voor het vervoer. Een trouwauto huren is tegenwoordig erg makkelijk en waarschijnlijk nog geen halfuur werk. Het is een goede optie als Uw trouwdag nog net even dat extra zetje nodig heeft, maar U niet de financiële mogelijkheid of de wens heeft om een chique oldtimer of een sportwagen aan te schaffen.

Keuzes, keuzes

Er zijn vrij veel keuzes bij het huren van een trouwauto. U kunt kiezen voor de klassieke schoonheid van een oldtimer. Dit geeft Uw trouwdag een dromerige sfeer en doet een beroep op een tijd waarin de dingen misschien simpeler waren. U heeft bij een oldtimer bijvoorbeeld de keuze uit een klassieke Rolls Royce, een glanzende Bentley of een schattig Kevertje, om er maar een paar te noemen. Er is ook de mogelijkheid om een nieuwe-tot-nauwelijks-gebruikte auto van een merk dat U vaker op de weg ziet te huren, zodat U een speciale, nieuwere auto heeft op Uw trouwdag. Denk hierbij aan merken als Ford, Mini’s en Volkswagen. De derde optie is de flitsende luxe van sportwagens en cabrio’s. Veelvoorkomende merken die in deze categorie te huur zijn, zijn Ferrari, Lamborghini en Porsche, onder anderen. Deze auto’s geven Uw trouwdag een rijke smaak en zullen indruk maken op gasten, als dat is wat U wilt.

Alles heeft een prijs

Natuurlijk is het altijd handig om rekening te houden met de prijs van een huurauto en dit mee te rekenen in het trouwbudget. Zo weet U of en hoeveel mogelijkheid er is voor een auto. De prijzen kunnen uiteenlopen. Dit hangt af van het soort auto dat U graag zou rijden op Uw trouwdag. Het huren van een Kever zal bijvoorbeeld zo rond de 200 euro liggen, terwijl een Maserati al snel 700 euro kost. Probeer hier goed naar te kijken.

Maar, wat U ook kiest voor Uw trouwdag, van oldtimer tot snelle sportauto, het zal sowieso onvergetelijk worden.  

Author Vrouwinzaken