Guess tas ook ideaal voor de zakenvrouw

Nieuws 0 comments

Ben jij een zakenvrouw, maar wil je er toch nog modebewust uitzien? Overweeg dan een Guess tas. De tassen van Guess zijn ideaal, ook voor de zakenvrouw. Zo’n tas herken je namelijk al van verre én zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kortom, een hippe tas die ook tegen een stootje kan. Dat is wat je kan verwachten van een Guess tas. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan gerust verder. Vandaag gaan we dieper in op de functionaliteit van merk tas voor de alledaagse zakenvrouw.

Guess tas – Amerikaans met een vleugje Frans

Ten eerste moeten we het hebben over Guess. Het merk is tegenwoordig wereldberoemd dankzij de prachtige tassen die zij maken. Een Guess tas valt namelijk op door het hippe ontwerp, de vakkundige afwerking en de onmiskenbare glamour allure. Die bijzondere eigenschappen zijn wellicht te verklaren aan de hand van het ontstaan van Guess. Guess is namelijk een Amerikaans merk, maar het heeft Franse roots.

In de jaren ’80 van de vorige eeuw werd Guess opgericht door vier Franse broers. De broers Marciano kwamen van origine uit Marseille, maar besloten hun geluk te beproeven in Amerika. Het verhaal van Guess en de Guess tas is dus eigenlijk een erg goed voorbeeld van The American Dream. De broers startten met een winkel in Beverly Hills. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een internationaal modelabel. Guess staat voornamelijk bekend om hun stonewashed slim-fit jeans en natuurlijk de prachtige tassen.

Ideaal voor de zakenvrouw

Wist je dat een Guess tas niet alleen erg modieus is? Iedere tas van Guess is gemaakt van materialen met hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor hangt er weliswaar een groter prijskaartje aan zo’n tas van Guess. Tegelijkertijd betekent dat ook dat zo’n Guess tas ontzettend lang meegaat. Als zakenvrouw wil je uiteraard goed voor de dag komen, maar je hebt ook gewoon een praktische tas nodig voor al je spullen. Een Guess tas vormt de ideale oplossing.

Guess tas met lange levensduur

Uiteraard geldt wel dat een tas altijd langer meegaat als je af en toe wat liefde toont. Dit komt regelmatig in de vorm van wat simpel onderhoud. Kies je bijvoorbeeld voor een leren handtas? Wees dan verstandig en spuit die voor gebruik even in met een speciale spray. Op die manier kan jij niet alleen langer van je modieuze Guess tas genieten, de tas blijft er tevens langer mooi uit zien. In vergelijking is het dan maar een kleine moeite om je tas dan een beetje te onderhouden.

Author Vrouwinzaken