Een stralende huid met Cenzaa

cosmetica 0 comments

Ik werd gevraagd om voor vrouw in zaken een artikel te schijven over huidverzorging. Wij zakenvrouwen hebben het vaak druk, dus het komt er niet altijd van. Soms heb je een lange werkdag achter de rug en spring je zo het bed in zonder je gezicht schoon te maken. Dit is trouwens niet iets waar ik trots op ben. Vorige maand besloot ik beter voor mijn huid te gaan zorgen en kwam ik in aanraking met de producten van Cenzaa en ik ben hun nummer 1 fan geworden! Mijn huid is zachter, soepeler en gehydrateerder dan ooit! Lees snel verder waarom Cenzaa zo geweldig is.

Waarom Cenzaa?

Op het gebied van professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot een van de meest succesvolle cosmeticamerken. Door de unieke samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa al sinds 2006 hoogwaardige en doeltreffende cosmetische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze met een stralende huid. Cenzaa werkt alleen met 100% natuurlijke ingredienten. Dit is iets wa tje huid nodig heeft, want al die chemicalieen doen meer slecht dan goed voor je huid. Daarnaast testen ze niet op dieren. Ik ben een groot dierenliefhebber, dus dat een merk niet op dieren test is sowieso al eis die ik stel voordat ik iets koop.

Cenzaa heeft een filosofie die zij de “inside and outside philosophy” noemen. Deze filosofie gaat er vanuit dat ├ęchte schoonheid van binnen zit. Het begint met een huidanalyse waar de conditie van je huid wordt bepaald en de eventuele onderliggende oorzaak van huidproblemen omhoog wordt gehaald. Daarna wordt er een stappenplan opgesteld om je huid weer naar optimale gezondheid te brengen.

Naast dierproefvrij te zijn, selecteert Cenzaa materialen welke door verantwoord bosbeheer zijn verkregen. Zo worden de ecologische en sociale functies van deze bossen ook op lange termijn behouden. Dit alles bij elkaar maakt Cenzaa een top merk!

Cenzaa voor jou

Ik zelf ben dus ontzettend fan. Niet alleen omdat het merk erg MVO is, ook omdat het voor mij huid gewoon heel erg goed werkt. Ik ben in twee weken tijd van een doffe huid met veel puistjes en mee-eters, naar eens stralende gezonde huid gegaan! Ik raad je aan om even de website te bekijken en een afspraak te maken bij een salon bij jou in de buurt. Dan kunnen ze een huid analyse doen en dan kan je zo snel mogelijk beginnen met het op de juiste manier reinigen van je huid!

Ik wens jou namelijk ook een prachtige huid toe!

Author Vrouwinzaken