MKB-afval.nl – bedrijfsafval zorgeloos geregeld

Nieuws 0 comments

Ben jij nog op zoek naar een goed bedrijf dat zorgeloos jouw bedrijfsafval ophaalt en verwerkt? Overweeg dan MKB-afval.nl! MKB-afval.nl heeft niet alleen veel ervaring, maar zij denken ook graag met hun klanten mee. Zo hanteren zij een all-in prijs. Dit houdt in dat u niet voor onverwachte zaken in rekening wordt gebracht. Geen onnodige verrassingen, maar duidelijke afspraken. Dat is MKB-afval.nl. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

MKB-afval.nl – expert in bedrijfsafval

Vanuit de overheid is iedere ondernemer verantwoordelijk voor het bedrijfsafval. Je kan als ondernemer de keuze maken om je afval door de gemeente op te laten halen of door een erkende afvalinzamelaar. MKB-afval.nl is zo’n ervaren inzamelaar van bedrijfsafval. Overweeg je om een expert in te schakelen? Kies dan voor MKB-afval.nl! Zij zijn een expert in het verzamelen en verwerken van bedrijfsafval.

Bovendien hoef je geen bedrijfsreinigingsrecht meer aan de gemeente te betalen als zo’n erkende afvalinzamelaar het afval ophaalt. Door te kiezen voor MKB-afval.nl kan je dus ook nog eens geld besparen. Het afvoeren van jouw bedrijfsafval door deze erkende afvalinzamelaar is stiekem dus veel voordeliger dan als de gemeente uw afval komt halen. Tijd om jezelf als zakenvrouw te verdiepen in deze afvalinzamelaar.

Vaste prijzen en geen verrassingen

Bij MKB-afval.nl zijn er all-in prijzen. Deze prijzen zijn inclusief alle kosten. Zo kom je dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Op de website van MKB-afval.nl kan je gemakkelijk een afvalbak bestellen. Nadat je een selectie hebt gemaakt van de geschikte container en het afvalsoort, verschijnt er een prijs in beeld. Deze prijs is de uiteindelijke prijs. Hier zitten dus de transportkosten, de verwerkingskosten en de huur al bij inbegrepen. Geen onverwachte kosten en dus geen torenhoge rekeningen. Duidelijk een vaste prijs per maand.

De juist container voor ieder bedrijf

Een ander groot voordeel van MKB-afval.nl is het feit dat er altijd wel een container te vinden is voor het bedrijfsafval. Zo zijn er verschillende formaten afvalcontainers. De kleinste heeft een inhoud van 240 liter en de grootste variant kent een inhoud van maar liefst 1700 liter. Heb jij een klein bedrijf, dan is zo’n kleine container groot genoeg. Produceert jouw onderneming echter wel veel afval, dan kan je eenvoudig een groter formaat selecteren. Dat is echter niet het enige waar je een container op kan selecteren.

Daarnaast kan je ook eenvoudig aangeven welk soort afval je gaat deponeren in de container. Het is belangrijk dat je het correcte afvalsoort selecteert. Doe je dit niet, dan wordt het een stuk lastiger om het afval op een juiste wijze te verwerken. Uiteraard denk je ook als zakenvrouw aan het milieu. Door simpelweg de juiste container te selecteren bij MKB-afval.nl draag jij al bij aan een beter en groener milieu.

Author Vrouwinzaken