De RIB boot interessante handel nu de temperaturen toenemen

Nieuws 0 comments

Als vrouw in zaken zijn we altijd op zoek naar interessante handel waarmee we onze ondernemers energie flink kunnen botvieren. Nederland is een absoluut waterland met vele watersportliefhebbers. Nu de temperaturen weer toenemen begint bij vele dit te kriebelen. Wat is er leuker dan met warme temperaturen op het water te bivakkeren. Dit biedt interessante kansen voor ondernemende vrouwen in zaken. De RIB boot is een mooi en goedkoop alternatief om plezier op het water te beleven. Nu de temperaturen toenemen is het een mooi moment om wat met de RIB boot te doen aangezien de vraag hierna nu zal toenemen. Daarom vertellen we in dit blog als vrouw in zaken graag wat meer over dit product.

Wat is een RIB boot?

RIB boot staat voor Rigid inflatable boot. Feitelijk is het een rubberboot met als verschil dat deze boot een harde V-vormige onderkant heeft wat het vaargedrag ten goede komt. Zeker voor ruwer water en als je wat meer scherpe en korte bochten moet maken dan is deze boot bij uitstek geschikt. Het is niet voor niets dat de koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij deze boot ook gebruikt. Met de RIB boot zijn er dus al vele levens gered. Ook zijn er al vele watersporttalenten mee naar een hoog niveau gebracht. Deze boot is namelijk bij uitstek geschikt voor coaches van zeilers op het water. Deze boot heeft vaak ook een stuur en een zitje wat het vaarcomfort nog beter maakt. Je komt makkelijk ter plaatse bij de betreffende zeiler. Een RIB boot met een stuur loopt trouwens best wel al in de papieren met betrekking tot de prijs.

Vanaf welke maat is er een RIB boot

Als je als vrouw in zaken graag wil instappen in de RIB boot markt dan is het goed om te weten dat er een dergelijke boot al beschikbaar is vanaf 2,5 meter. Een lekker klein formaat waar je alleen prima mee uit de voeten kunt. De doelgroep van dit formaat zou bijvoorbeeld de mensen die vaak met een boot op vakantie gaan kunnen zijn. Voor hen is het gemakkelijk om een bijbootje bij zich te hebben zodat ze eventueel gemakkelijk aan wal een aantal boodschappen kunnen halen. Dan is dit formaat eigenlijk prima geschikt en makkelijk mee te nemen op vakantie met je boot. Vanuit dit formaat gaan de maten steeds met een halve meter omhoog. Tot aan de RIB boot die zelfs voorzien zijn van een kajuit.

Author Vrouwinzaken