De perfecte look samenstellen tot in de details

cosmetica 0 comments

Eerder heb ik je verteld dat het voor veel vrouwen een uitdaging is om een mooie zakelijke outfit samen te stellen. Op die blog heb ik een hoop interessante reacties gehad. Veel zakenvrouwen herkenden het probleem en waren blij met mijn tips. Een aantal van jullie vroeg om extra advies voor het samenstellen van de perfecte look. Hoe doe je dat bijvoorbeeld met accessoires en andere details. Zo is gellak kopen een optie wanneer je de perfecte nagels wilt om een zakelijke en professionele uitstraling te hebben. Aangezien er genoeg animo is, zal ik vandaag nog wat aanvullend advies geven zodat jij de perfecte look kan samenstellen. Dit keer ligt de focus op de details.

Minder is in dit geval altijd meer

De eerste fout die veel zakenvrouwen begaan heeft te maken met de hoeveelheid accessoires. Sieraden zijn vaak de enige manier waarop vrouwen in de zakenwereld zichzelf kunnen uiten. Dat is op zichzelf natuurlijk helemaal prima. De fout zit in de hoeveelheid accessoires. In dit geval geldt zeker less is more. Wil je de perfecte look voor op kantoor of voor zakelijke afspraken? Kies dan één accessoire dat jouw key piece wordt. Dit kan een stoere handtas zijn of een fleurige ketting. Pas vervolgens de rest van de accessoires hierop aan. Heb je een grote ketting om? Draag dan kleine oorbellen en vermijd overdreven armbanden. Eén eyecatcher per outfit is namelijk meer dan zat.

Belangrijke details voor vrouwen

Bij zowel mannen als vrouwen letten we automatisch op een aantal details. Deze kleine dingen hebben over het algemeen betrekking op hygiëne en hoe goed jij jezelf onderhoud. Zo zijn nagels erg belangrijk. Bij een man moeten de nagels voornamelijk schoon zijn. Er komt echter wel meer kijken bij de nagels van vrouwen. Het liefst zijn de nagels van zakenvrouwen verzorgt, schoone en hebben een professionele uitstraling. Hiervoor kun je een manicure boeken. Daarnaast is het ook mogelijk om dit zelf te doen. Gellak kopen en zelf gelnagels maken is daar een voorbeeld van. Door gellak set te kopen haal je in één keer alles in huis om de perfecte nagels te creëren.

Een ander belangrijk detail is het haar. Zeker bij vrouwen is het belangrijk dat het haar er verzorgd uitziet. Mijn persoonlijk tip: regelmatig naar de kapper gaan om bij te punten. Veel zakenvrouwen vergeten om op tijd de doden punten eraf te halen. Hierdoor ziet je haar er al snel rommelig en onverzorgd uit. Verder is het natuurlijk belangrijk dat je als zakenvrouw de juiste haarproducten gebruikt. Een crème, haarspoeling of wat wax kan al direct verschil maken. De perfecte look samenstellen hoeft niet lastig te zijn. Je moet alleen weten op welke details je moet letten.

Author Vrouwinzaken